.

.

BearExtender 1200 Mac USB WiFi Pojačalo signala Antene

BearExtender 1200 Mac USB WiFi Pojačalo signala Antene

HRK 81.99

Količina robe
Dostupno

Poboljšajte kvalitetu Wi-Fi na vašem Mac-u
Bear Extender 1200 za Mac - ovo je USB Wi Fi antena velikog dometa akcije s visokim kapacitetom od 802.11 n, koja je 2-4 puta veći raspon ugrađeni Wi-Fi svoj Mac.Pogledajte odlične kritike od Mac World, TUAW, Engadget i drugih.
Maksimalna izlazna radio frequency snage 1200 Mw
Tehnologija Bear Extender kombinira mikrofon visoke osjetljivosti prijemnik sa snažnim odašiljačem snage 1200 Mw za Wi-Fi na velike udaljenosti po pristupačnoj cijeni.Ažurirana vanjska antena eliminira smetnje i lako može nadograditi za još veći raspon djelovanja.U isporuku je uključen i kao antena s 2 dbi, tako i antena sa većim pojačanjem od 5 dbi.
Napravljen za Mac
Bear Extender 1200 kompatibilan sa Mac laptopima i stolna računala sa sustavom Mac OS X 10.5 do 10.9 Mavericksa.Svi vozači su dostupne za preuzimanje na adresi www.Bear Extender.com/support
Napomena : Bear Extender 1200 nije kompatibilan s Microsoft Windows.Molimo vas da provjerite dostupnost "Bear Extender PC" umjesto toga.
Povezuje se na USB
Bear Extender 1200 nije zidnim repetitor, tako da za njega nije potreban pristup na električnu utičnicu.On se spaja direktno na vašem računalu Mac pomoću isporučenog USB kabela za proširite domet vašeg računala Mac, bez obzira na to da li ste kod kuće ili na putu.Koristite Bear Extender 1200, da biste poboljšali prijem Wi-Fi na vašem Mac-u hotelima, zračnim lukama, knjižnicama ili u vrijeme odmora na dvorištu, pored bazena.On je izvrstan za upotrebu u terenskim vozilima ili plovilima!
Wi-Fi s velikim radijusom djelovanja 802.11 n
Bear Extender također je odličan način da dodate mogućnosti bežične mreže 802.11 n na više staro računalo Apple.On je kompatibilan sa mreže 802.11 b /g.
O Bear Extender
U početku Bear Extender je dizajniran kako bi pomogli studentima s računalima Apple u Kalifornijskom sveučilištu Berkeley u kaliforniji povezati s Wi-Fi na kampusu pod nazivom "Air Bears".

Karakteristike ponude

Slične ponude