.

.

Profesionalni komplet filtera Opteka 67mm High Definition II od 5 dijelova uključuje UV, CPL, FL, ND4 i 10x makro objektiv za digitalni

Profesionalni komplet filtera Opteka 67mm High Definition II od 5 dijelova uključuje UV, CPL, FL, ND4 i 10x makro objektiv za digitalni

HRK 80.28

Količina robe
Dostupno

OPTEKA High Definition Filter Kit Dostignuća u području optičkog stakla sa visokim indeksom / niske disperzije, novi materijali i egzotične антибликовые pokrivenost, zajedno s najnovijim dostignućima u području cad / automatizirane proizvodnje, kombiniraju za proizvodnju leća bez presedana kvalitete, a ne podići cijenu filtera Opteka.
Međutim, ove napredne materijale i tehnologije pružaju efikasnu i ekonomičnu proizvodnju.Kao rezultat se dobivaju filteri izvanredne kvalitete i trajnosti po iznenađujuće povoljnim cijenama.
Set uključuje :
UV-filter - preduvjet za bilo koje kamere.Prodire kroz sumaglica, dodaje toplinu i štiti vaš vrijedan objektiv od ogrebotina, prljavštine, otisaka prstiju i sl. Uvijek ostavljajte ga na svom objektivu.
Polarizirajući filtar za snimanje pri jakom suncu na plažama, snijegu i tako dalje, Kontrolira svjetlost ulazi u objektivi, za više uravnotežen slike u boji, zamagljuje plavo nebo i smanjuje refleksije od nemetalnih površina.
Fluorescentno filter smanjuje zelenkaste nijanse, karakterističan za fluorescentna rasvjeta, i pruža lijepe, prirodne rezultate, posebno u tjelesne bojama.
Filtar neutralne gustoće 4x - ND4 - za uporabu u uvjetima ekstremnog intenziteta svjetlosti, na primjer, na sunčevom svjetlu, u snježnim planinama ili na plaži, ili kad koristite kamkorder, preporučljivo je koristiti ND filteri (neutralne gustoće (nd)).Neutralna gustoća ima nekoliko koristi i daje mogućnost doći nedostižni inače rezultate.ND filteri izgledaju sivim i smanjuju količinu svjetlosti koja ulazi na filmu, a da oni ne utječu na ravnotežu boja.
10x makro objektiv - sada možete snimati slike izbliza, kao nikad prije, što vam omogućava da se približite objektu snimanja je puno bliže, nego minimalni fokus standardni objektiv kamere - samo na 4 inča.Izvorno razvijen za stomatologe i medicinske primjene.Izrađen je od optičkog stakla visoke razlučivosti, koji pruža nevjerojatne detalj.

Karakteristike ponude

Slične ponude